Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهالی روستای موسی بلاغی شهرستان میانه به دلیل نبود آب در روستا، با وضعیت بسیار اسفناکی روبه‌رو هستند. ۰۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۰ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از میانه، روستای موسی بلاغی آخرین روستای بخش مرکزی شهرستان میانه در مجاورت شهرستان چاراویماق است این روستا نزدیک یک سال است که آب ندارد و مردم برای تهیه آب مجبور هستند تا 2کیلومتر با پای پیاده طی کرده و به رودخانه برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روستا که 400 نفر جمعیت داشته و دارای بیش از 70 دانش‌آموز در مقاطع تحصیلی ابتدایی و دوره اول متوسطه دارد باوجود لوله‌کشی‌های آب از این نعمت که مایه حیات است محروم بوده و به گفته آنان از فروردین 98 آب آنان از سوی روستای مجاور که تحت تابعه شهرستان چاراویماق قطع‌شده و متأسفانه مسئولان امر در شهرستان میانه نیز تاکنون جهت بررسی مشکلات آب موسی بلاغی به این روستا مراجعه نکرده‌اند.

برق و آب روستاهای زلزله زده وصل شد‌/اتصال گاز روستای زلزله‌زده ورنکش با رعایت ‌احتیاط تا یک ساعت آینده ‌کنترل میکروبی آب روستای«توه‌خشکه» کوهدشت؛ سیل خسارت جانی نداشتکردستان| کمبود آب روستایی در بیجار تأمین می‌شود

اکنون در فصل زمستان و در سرمای هوا اهالی این روستا روزانه برای تهیه آب به رودخانه‌ای که در مجاورت این روستا قرار دارد مراجعه می‌کنند که در برخی مواقع با حمله حیوانات وحشی ازجمله سگ‌های ولگرد و گرگ‌ها مواجه می‌شوند.

علاوه بر این مسائل مطابق اظهارات بهورز این روستا، زنان باردار از مشکل نبود آب در منازل خود در مضیقه بوده و به دلیل حمل دبه‌های سنگین آب چند مورد زایمان زودرس و در برخی مواقع با مرگ جنین مواجه بوده و همچنان گریبان گیر این مسائل هستند.

دفتر خبرگزاری تسنیم شهرستان میانه جهت بررسی دقیق این موضوع به روستای موسی بلاغی عازم شده و به‌صورت میدانی با اهالی این روستا به گفت‌وگو پرداخته است که در گزارش زیر مشاهده می‌کنید.

گزارش از محمد زینالی

انتهای پیام/ش

R7887/P/S6,47/CT16

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۹۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از تولیدکنندگان برتر و دهیاران نمونه در مهربان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی مدیرکل امور روستایی و شورا‌های استانداری آذربایجان شرقی در مراسم تجلیل از تولیدکنندگان برتر و دهیاران نمونه گفت:نبود زیر ساخت‌های لازم در روستا‌ها موجب شده است که ۵هزار نفر در حاشیه تبریز زندگی کنند که با انواع مشکلات روبرو هستند.

اسکندری گفت:برای جلوگیری از مهاجرت روستاییان و ماندگاری آنها در روستا‌ها استانداری آذربایجان شرقی آماده هست تا طرح‌های درآمدزایی که در قالب معیشت مردم، اقتصاد، توانمندی روستاییان باشد با تسهیلات ارزان در اختیار دهیاران قرار دهد. 

وی گفت:توجه به ظرفیت‌های روستا‌ها از اولویت دهیاران است و لازم است در استان دهیاران با توجه به ظرفیت‌های روستای خود اقدام به ایجاد طرح روستا و اقتصاد روستا کنند.

ابراهیمی بخشدار بخش مهربان گفت:جهت ایجاد امنیت در روستا‌های بخش مهربان در عرض یکسال در ۸نقطه حساس روستایی دوربین‌های امنیتی نصب شده است که با ایجاد آن ما شاهد امنیت در روستا‌ها هستیم.

وی گفت:یکی از اولویت‌های بخش مهربان جذب سرمایه گذار است که در بخش مهربان در عرض ۲سال نزدیک به ۱۳۰هزار میلیارد تومان به صورت خودیاری و خیرین در بخش‌های مختلف از جمله بیمارستان ۱۰۰ تختخوابی مهربان، احداث مدارس در شهر مهربان و روستا‌های الان و قیصریه، پل سازی، سیل بند، رفاهی و خدماتی و بهداشت و درمان روستایی جذب شده است که در نوع خود بی نظیر است.

دیگر خبرها

  • سیلاب به پنج شهر در خراسان رضوی خسارت زد
  • از اینجا رانده از آنجا مانده؛ آوارگان گرفتار فلسطینی در مرکز نوار غزه به دنبال سرپناه می‌گردند
  • آغاز عملیات اصلاح شبکه آبرسانی شهرستان مرزی خواف
  • عالمان ذخایر بزرگی برای مردم هستند/بزرگداشت آیت‌الله فقیه
  • سرمایه گذاری در حوزه‌ گندم‌ به یک فرهنگ اقتصادی در کردستان تبدیل شود
  • بیجار قطب تولید گندم در کشور است / لزوم رفع مشکلات مردم
  • ماشین آتش‌نشانی آب داشت، اما نیرو نداشت؛ روایت بازماندگان روستای سوخته
  • تجلیل از تولیدکنندگان برتر و دهیاران نمونه در مهربان
  • فرایند الحاق زمین به محدوده ۲۰ روستای دشتستان انجام شد
  • بازسازی روستای امامزاده ابراهیم(ع) شفت بدون پروسه اداری آغاز شود