Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی گفت: تمامی واحدهای تعمیری و تخریبی روستاهای مناطق زلزله زده میانه وسراب تابستان امسال تمام شده و صاحبان املاک از اول مهر ماه سالجاری در خانه‌های مقاوم و نوساز خود ساکن خواهند شد.

حافظ باباپور با بیان این‌که بیش از 70 درصد از مردم در روستاهای زلزله زده میانه وسراب، پیش از وقوع زلزله از تسهیلات مقاوم سازی و بازسازی مسکن روستایی استفاده کرده بودند که باعث کاهش شدید تلفات مالی و جانی شد، افزود: باید این تجربه را همواره مورد توجه قرار داده و برای مقاوم سازی مساکن روستایی جدی‌تر اقدام کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: 40 میلیون تومان وام پنج درصدی برای بازسازی و 10 میلیون تومان کمک بلاعوض در اختیار آسیب‌دیدگان و روستاییان عزیز قرار می‌گیرد، بنابراین مردم از این تسهیلات استفاده کنند تا صدمات حوادث آینده به حداقل برسد، چراکه کشور ما درمعرض حوادث طبیعی است و باید برای کاهش صدمات و لطمات، نسبت به مقاوم سازی خانه‌های روستایی اقدام کنیم.

وی با اشاره به زلزله روستاهای سراب و میانه، اظهار کرد: حدود ۱۱۰ روستا در اثر این زلزله تحت تاثیر قرار گرفته بودند که درنتیجه آن، سه هزار واحد نیاز به تخریب و دو هزار واحد نیاز به تعمیر داشت.

باباپور با بیان این‌که تعداد واحدهای آسیب دیده درسطح روستاهای زلزله دیده سراب 1000 واحد، در بخش کندوان میانه 650 واحد و دربخش ترکمنچای شهرستان میانه حدود 1350 واحد بود، افزود: مجموع واحدهای مسکونی تخریب شده 3000 واحد بود که تاکنون درسطح روستاهای سراب آواربرداری مسکونی665 واحد، پی کنی408واحد، بتن ریزی و فونداسیون 210 واحد، آرماتور و قالب بندی 254 واحد، دیوار چینی 28 واحد واجرای سقف 37 واحد اجرا شده است.

وی ادامه داد: دربخش کندوان میانه آواربرداری مسکونی 263 واحد، پی کنی 62واحد، بتن ریزی فونداسیون21 واحد، آرماتور و قالبندی 23 واحد و اجرای سقف دو واحد اتمام شده و همچنین دربخش ترکمنچای میانه نیز آوار برداری مسکونی 804 واحد، پی کنی 151، آرماتور و قالب بندی 36 واحد، بتن ریزی و فونداسیون 21 واحد، دیوار چینی سه واحد انجام شده است.

وی در ادامه به تعداد واحدهای تعمیری روستایی و شهری مناطق زلزله زده اشاره کرد و گفت: تعداد واحدهای تعمیری روستایی سراب 840 واحد و واحد تعمیری شهری 622 واحد بوده و همچنین تعداد واحدهای تعمیری روستایی بخش کندوان میانه 377 واحد و واحد تعمیری شهری 396 واحد بوده است.

باباپور ادامه داد: تعداد واحدهای تعمیری روستایی بخش ترکمنچای میانه 538 واحد و تعداد واحد تعمیری شهری نیز 779 واحد است.

به گزارش روابط عمومی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی، وی گفت: تهیه و مطالعه طرح هادی در دو هزار و ۱۳ روستا، طرح بازنگری طرح هادی در ۴۳۴ روستا، اجرای طرح هادی در ۸۷۵ روستا، صدور ۲۱۷ هزار و ۱۰۲ جلد سند روستایی و ۲۵ هزار و ۸۶۷ جلد سند در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفرجمعیت، مقاوم سازی و نوسازی ۱۶۷ هزار واحد مسکونی روستایی و شهری، اجرای ۱۶ هزار و ۵۰۶ واحد مسکن مهر در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت، احداث ۱۱ هزار و ۵۷۵ واحد مسکن ارزان قیمت برای اقشار کم درآمد شهری و احداث یک هزار و ۱۱۸ واحد مسکونی از سوی خیرین مسکن ساز استان برای محرومان از جمله اقدامات ۴۱ ساله بنیاد در استان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی بنیاد مسکن زلزله میانه زلزله آذربایجان شرقی تعداد واحد مقاوم سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۱۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت مدیریت تولید برق هرمزگان، داریوش محمودی عنوان کرد: در واحدهای بخار ۳۲۰ مگاواتی نیروگاه بندرعباس، سیستم مدیریت مشعل‌های بویلر یا BMS وظیفه کنترل مشعل‌ها، اجرای سکوئنس‌های عملیاتی و همچنین حفاظت بویلر را برعهده دارد و هر واحد بویلر دارای ۱۶ مشعل گاز و ۱۶ مشعل مازوت در چهار طبقه و چهار گوشه است و چهار مشعل گازوئیل نیز در زمان راه‌اندازی بویلر استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: با گذشت چند دهه از کارکرد، سیستم کنترلی BMS قدیمی، قابلیت خود را به میزان زیادی از دست داده و این امر سبب خروج واحدهای بخار شده بود، که هریک از این خروج‌ها، وقت زیادی را جهت راه‌اندازی مجدد واحد به خود اختصاص می‌داد و نیز هزینه‌های عدم تولید را در بر می‌گرفت.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس اظهار کرد: با هدف افزایش قابلیت اطمینان نیروگاه مقرر شد، سیستم کنترل BMS واحد یک بخار با استفاده از سیستم PLC و با در نظر گرفتن استانداردهای نوین سیستم‌های کنترل و حفاظت نیروگاهی طراحی، ساخته و تعویض شود.

وی خاطرنشان کرد: طراحی، ساخت و نصب سیستم BMS نیروگاه بندرعباس به صورت پروژه تولید بار اول، در مدت‌زمان ۶ ماه، با صرفه‌ جویی ۲ میلیون دلاری و بومی سازی این سیستم با همکاری، طراحی و ارتقای تکنولوژی شرکت‌های دانش بنیان انجام شد.

محمودی تصریح کرد: نوسازی سیستم کنترل BMS دیگر واحدهای بخار، اصلاح تجهیزات معیوب در بخش فیلد، نوسازی حلقه‌های کنترل آنالوگ واحد یک بخار و خودکار نمودن سیستم کنترل احتراق این واحد، نوسازی حلقه‌های کنترل آنالوگ دیگر واحدهای بخار، نوسازی دیگر سیستم‌های کنترل قدیمی واحدهای بخار و یکپارچه‌سازی سیستم‌های کنترل هر واحد به‌منظور تحقق سیستم کنترل DCS بومی نیروگاه بندرعباس، از برنامه‌های آینده این شرکت در جهت افزایش راندمان و رفع موانع تولید است.

کد خبر 6097981

دیگر خبرها

  • شهری در ایران که کوچه ندارد ! | ویدئو
  • ماجرای اعطای وام به مدیران شهرداری چه بود؟
  • زاکانی: شهرداری تهران برای مدیرانش خانه سازمانی ندارد/ به جای زمین، وام دادیم
  • ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان
  • ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن
  • پرداخت ۵۰۰ میلیون تومان برای کمک به ساخت مسکن روستایی در کردستان
  • ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۵۶۸ هزار واحد عبور کرد
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه