Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی در گفت‌وگویی صمیمی با خبرنگار ایسنا به حوادث و رویدادهای مختلف از زمان تصدی مدیریت تاکنون اشاره کرده و تلخ‌ترین و شیرین‌ترین خاطرات خود را بیان می‌کند.

اوایل آذرماه سال ۹۷ بود که دکتر محمدرضا پورمحمدی با تصویب هیات دولت به عنوان استاندار آذربایجان‌شرقی منصوب شد و دوران مدیریت وی تاکنون، مصادف با حوادثی چون آتش سوزی گسترده جنگل‌های ارسباران، آتش‌سوزی بخشی از بازار تبریز، زلزله میانه و سراب، حوادث آبان ماه، شیوع کرونا و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بوده است.

پورمحمدی در مورد خوش‌ترین خاطره خود به ایسنا می‌گوید: سفر آقای رییس جمهور برای دومین بار متوالی به استان طی یک سال، خاطره خوشی برای بنده بود، چراکه‌ برکات زیادی برای استان داشت.

وی ادامه می‌دهد: تمام وزرای کشور را در این مدت به استان آورده‌ایم و سفر مقامات نیز جزو شیرین‌ترین خاطرات ما هستند، چرا که در هر سفر، پروژه‌های بسیاری در استان افتتاح شده و این موضوع بسیار حایز اهمیت است.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان این‌که موضوع ارزشمند آن است که به ازای هر طرحی که افتتاح کرده‌ایم، طرح‌های جدید نیز کلنگ زنی شده است، می‌گوید: به عنوان مثال، اگر نیروگاه سیکل ترکیبی هریس را افتتاح کردیم، در مقابل عملیات اجرایی نیروگاه سهند آغاز شده است.

وی با بیان این‌که این سفرها و افتتاح‌ها مایه شادی ما بوده و این شادی را در اطرافیان آقای رییس جمهور هم می‌بینیم و همین باعث شده تا ایشان دوبار به استان ما سفر کنند و حتی برای سومین سفرشان هم برنامه داشته و در این راستا تلاش می‌کنیم تا راه‌آهن را به اتمام برسانیم، ادامه می‌دهد: یکی دیگر از خاطره خوب دوران مدیریت ما، شکستن طلسم قطار میانه_تبریز بود که تلاش می‌شود تا به خاوران هم برسد.

وی در مورد خاطرات تلخ خود نیز خاطرنشان می‌کند: خاطرات بد نیز بسته به شرایط و اخبار و حوادث، فراوان هستند اما اگر بخواهم نام ببرم، یکی از خاطرات تلخ بنده زلزله سراب و میانه و ملاقات با خانواده‌ی زهرا بود، این ملاقات برایم بسیار سخت و دردمندانه بود چرا که دختری که چند روز قبل با شیرین‌زبانی از طریق صدا و سیما از مدرسه‌ی روستا سخن می‌گفت در این حادثه جان باخت.

پورمحمدی اضافه کرد: بعد از وقوع زلزله حوالی ساعت پنج بامداد بود که وارد ورنکش شدیم و به قول آن جمله مشهور "چشمت روز بد نبیند" شرایط بدی در روستا حاکم بود، هر کس به سویی می‌دوید؛ این زلزله پنج فوتی داشت اما ۵۰۰ نفر مجروح شده بودند و شرایط هولناکی حاکم بود. شرایط بسیار سختی بود؛ خداوند کمک کند تا خاطرات بد هیچگاه تکرار نشوند.

وی در این رابطه می‌گوید: افرادی که فکر می‌کنند هر چیزی را باید بهانه قرار داده و دولت را تضعیف کنند، به جای این کار عملکرد و اقدامات خود را بگویند. با مقایسه‌ای بین زلزله ورزقان و زلزله سراب و میانه باید گفت که اکنون و طی ۱۰ ماه آن هم در شرایط زمستانی و کرونایی، تقریبا ۸۰ درصد ساختمان‌های زلزله‌زده از اسکلت درآمده‌اند. شش ماه طول نکشید که سرای دودری بازار تبریز بازسازی شد و در آتش‌سوزی ارسباران نیز روند اطفا به همین شکل بود.

استاندار آذربایجان شرقی در پاسخ به این‌که اگر به سال ۹۷ بازگردد، دوباره مسئولیت استانداری را خواهد پذیرفت یا خیر؟ می‌گوید: اگر به این موضوع از بعد اعتقادی نگاه کنیم در هر سمتی که باشیم وظیفه خدمت به جامعه و مردم را داریم، اما اگر انسان خود بخواهد تصمیم بگیرد، به نظر من دانشگاه تکه‌ای از بهشت بر روی زمین است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی آذربايجان شرقي استاندار آذربایجان شرقی کروناویروس زلزله میانه آتش سوزی جنگل های ارسباران آتش سوزی بازار تبریز بازار تبریز استاندار آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۱۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات استاندار تهران درباره تشکیل دو استان غربی و شرقی در تهران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا فخاری استاندار تهران در حاشیه مراسم رونمایی از دستگاه‌های الکترونیکی انتخابات مرحله دوم در موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهرستان‌های شهریار ، ملارد، قدس، رباط کریم و بهارستان و در حوزه جنوب شرقی نیز شهرستان های ورامین، پاکدشت، قرچک و پیشوا جزو محدوده‌هایی است مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم.
براساس سرشماری‌ها در غرب استان تهران در این شهرستانها نزدیک به ۲ ونیم میلیون نفر جمعیت و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید استاندار آذربایجان شرقی ازمدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز
  • افزایش بارش‌ها در آذربایجان شرقی
  • تجلیل از خیرین حوزه آبرسانی در آذربایجان شرقی
  • دومین همایش به رسم سقایی در تبریز
  • قایقران آذربایجان شرقی در تیم ملی
  • زلزله بخش‌هایی از تهران را لرزاند/ جزئیات
  • شهر بدون کوچه ایران را بشناسید
  • توضیحات استاندار تهران درباره تشکیل دو استان غربی و شرقی در تهران
  • بلینگام: رئال مادرید تمام زندگی من است؛ کاش خاطرات بارسلونا را دوباره زنده کنم
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی