Web Analytics Made Easy - Statcounter

حافظ باباپور  امروز دوشنبه در بازدید از مناطق زلزله زده شهرستان سراب در جمع خبرنگاران افزود: ۱۴ مهرماه روز روستاست که همه ساله تورهای رسانه‌ای برگزار می‌شد، ولی امسال ترجیح دادیم تا به مناطق زلزله‌زده آمده و از نزدیک گزارش آخرین وضعیت را ارائه کنیم. 

وی با بیان اینکه شیوه کار بنیاد مسکن مورد تائید اکثر کارگزارها است، گفت: کارهای بنیاد مسکن منجر به بسیج همگانی می‌شود و ستادهای جهادی را ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

باباپور با اشاره بر اینکه در زلزله سراب و میانه همکاران زیادی تلاش کردند تا مشکلات را درون استانی حل کنیم، افزود: ستادهای درون استانی تشکیل شد، زیرا ما نیروهای زیادی داریم که تجربه فعالیت در ستادهای زلزله بم را داشتند. 

وی اظهار کرد: در اوج شیوع کرونا هیچ ستادی تعطیل نشد و همه پاسخگوی مراجعه‌کنندگان بودند، به طوری که با پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد و عدم ایجاد حاشیه تا به امروز در بازسازی مناطق زلزله زدن موفق عمل شده است. 

وی با تاکید بر اینکه بازسازی مناطق زلزله زده در میانه و سراب به شیوه نوین انجام شد، تشریح کرد: مدیریت سریع و صحیح و اعطای وام‌های بلاعوض بعد از چند روز از وقوع زلزله منجر شد تا همه موضوعات به خوبی پیش رود. 

باباپور متذکر شد: بازسازی در میانه و سراب چیزی برای گفتن دارد و جزو بازسازی‌های بی‌نظیر بود. 

وی با بیان اینکه مجموع واحدهای مسکونی نیازمند تعمیر در مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی سه هزار و ۵۰۰ واحد بود که پرونده آن در بهمن ماه سال گذشته بسته شد، افزود: سه هزار واحد مسکونی نیز تاکنون بازسازی شده و عملیات بازسازی ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند. 

باباپور ادامه داد: از این تعداد یک هزار و ۲۰۷ واحد مسکونی به زلزله زدگان استان تحویل داده شده است و مردم در آنها ساکن شده‌اند. 

پرداخت ۹۰ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به زلزله زدگان آذربایجان شرقی

مدیرکل امور روستایی استانداری آذربایجان شرقی نیز در این بازدید اظهار کرد: زلزله میانه و سراب از جمله اتفاقات بزرگی بود که از تجربه اعطای کانکس در آن خودداری شد، زیرا ما تجربه تلخ زلزله ورزقان را داریم که عین دمل چرکین هنوز باقی مانده‌ است. 

تقی کرمی با بیان اینکه در زلزله میانه و سراب اگر کانکسی اعطا می‌شد، دیگر تسهیلات ۱۰ میلیون تومانی پرداخت نمی‌شد، گفت: زلزله سراب و میانه از جمله اتفاقات کم حاشیه بود. 

وی اضافه کرد: برای زلزله زدگان شهرستان های میانه و سراب ۹۰ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض پرداخت شد.

 به گزارش ایرنا، زلزله ۵.۹ ریشتری ۱۷ آبان سال ۱۳۹۸ آذربایجان شرقی با کانون ترک میانه موجب جان باختن ۵ تن و خسارت ۱۰ تا ۱۰۰ درصدی به حدود ۵ هزار واحد مسکونی در شهرستان های سراب و میانه شد.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی سراب میانه زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی سراب میانه زلزله آذربایجان شرقی سراب میانه زلزله اخبار کنکور مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی میانه و سراب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۴۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر فتح‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: تولید مواد معدنی همواره به عنوان نقطه آغازین یک زنجیره تأمین با ارزش در بخش‌های تأمین کننده مواد اولیه بخش صنعت و مصالح مورد نیاز برای ساختمان، بنادر، سدها، فرودگاه‌ها و … محسوب می‌شود.

وی افزود: استان آذربایجان‌شرقی از نظر وجود ذخایر مختلف و متنوع معدنی، یکی از مناطق غنی کشور به شمار می‌رود؛ به طوری که همواره ذخایر غنی مواد معدنی را به عنوان یک امکان بالقوه در توسعه صنعتی استان در نظر می‌گیرند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی یادآور شد: در این استان تاکنون ۵۲ ماده معدنی متنوع شناسایی شده است و همواره معادن فلزی استان را رنگین‌کمانی از معادن توصیف کرده‌اند.

وی توضیح داد: آخرین نتایج منتشر شده از نتایج حاصل از اجرای طرح معادن فعال استان در سال ۱۴۰۲ حاکی از آن است که تا پایان سال ۱۴۰۱ تعداد ۲۷۹ واحد معدنی در استان فعال بوده که از نظرتعداد، ۴.۸ درصد از کل معادن فعال کشور را به خود اختصاص داده و برای هفت هزار و۲۸۰ نفر به طور مستقیم اشتغال ایجاد کرده است که سهم ۵.۴ درصدی از کل شاغلان بخش معدنی کشور را در برمی‌گیرد.

فتح‌زاده ابراز داشت: فعالیت‌های صورت گرفته در بخش معدنی استان، منجر به ایجاد ارزش افزوده‌ای به مبلغ ۱۸۱ هزار و ۳۵۸ میلیارد ریال شده است که با نسبت ۷ درصدی، رتبه ۴ کشوری از کل ارزش افزوده ایجاد شده را به خود اختصاص داده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی ادامه داد: همچنین نتایج نشان می‌دهد نسبت به سال ۱۴۰۰ میزان رشد ارزش افزوده ایجاد شده در معادن فعال استان حدود ۱۳.۷ درصد بوده است.

وی افزود: میزان رشد ارزش سرمایه گذاری صورت گرفته در معادن در حال بهره برداری کل کشور در سال ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰ برابر ۶۹.۴ درصد بوده که این میزان در آذربایجان شرقی دارای ۲۱۱.۵ درصد رشد بوده است و با ۹ هزار و ۴۹۲ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری، ۷ درصد از کل میزان سرمایه گذاری صورت گرفته در بخش‌های معدنی کشور را به خود اختصاص داده است.

کد خبر 6098239

دیگر خبرها

  • افزایش بارش‌ها در آذربایجان شرقی
  • استخرهای شنا در آذربایجان شرقی نیازمند بازسازی اساسی هستند
  • تراز آبی دریاچه ارومیه ۱۵ سانتی‌متر افزایش یافت
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • بازسازی روستای دهنو با مصالح بومی و محلی
  • طراوت باران بهاری در مناطق مختلف آذربایجان شرقی
  • باران بهاری آذربایجان شرقی را فراگرفت
  • باران بهاری آذربایجان شرقی را فرا گرفت
  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه
  • درخواست عشایر شهرستان اهر برای هموارسازی مسیر‌های ییلاقی