Web Analytics Made Easy - Statcounter

باباپور گفت: در اوج شیوع بیماری کرونا از سال گذشته تاکنون کار هیچ ستاد بازسازی در مناطق زلزله زده استان تعطیل نشده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «حافظ باباپور» امروز در حاشیه بازدید خبرنگاران از پروژه های در دست اجرای بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در شهرستان سراب اظهار داشت: امسال همزمان با روز روستا تصمیم گرفتیم تا با حضور در مناطق زلزله‌زده از نزدیک گزارش آخرین وضعیت را به رسانه های استان ارائه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه شیوه کار بنیاد مسکن مورد تائید اکثر کارگزارها است، خاطرنشان کرد: کارهای بنیاد مسکن منجر به بسیج همگانی می‌شود و ستادهای جهادی را ایجاد می‌کند. 

وی با بیان این‌که در اوج شیوع بیماری کرونا از سال گذشته تاکنون کار هیچ ستاد بازسازی در مناطق زلزله زده استان تعطیل نشده است، گفت: با پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد و عدم ایجاد حاشیه تا به امروز موفق عمل شده است.

باباپور خاطرنشان کرد: بازسازی در میانه و سراب یک شیوه نوین بازسازی بود، به عبارتی مدیریت سریع و صحیح، اعطای وام‌های بلاعوض بعد از چند روز از زلزله منجر شد تا همه موضوعات به خوبی پیش رود. 

وی با بیان اینکه کل واحد تعمیری سه هزار و ۵۰۰ واحد بود که پرونده آن در بهمن ماه سال گذشته بسته شد، افزود: سه هزار واحد نیز تاکنون بازسازی شده است که ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند. 

باباپور با بیان این‌که یک هزار و ۲۰۷ واحد تحویل داده شده است، گفت: افزایش قیمت تمام از جمله در مصالح ساختمانی و تداخل بازسازی با زمان فصل کاری کشاورزی دلایلی از مشکلات پیش آمده در بازسازی مناطق زلزله‌زده بود.

مدیرکل بنیاد مسکن استان ابراز داشت: ۱۳۵۱ جلد سند صادر شده است و ۴ هزار و ۹۰۰ طرح ویژه روستای آماده شده است که سر جمع ۵۶ میلیارد تومان پروژه به مناسبت روز روستا افتتاح خواهد شد. 

پایان پیام/699

منبع: شبستان

کلیدواژه: مناطق زلزله زده بنیاد مسکن مناطق زلزله زده بنیاد مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۰۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت و بازسازی ۲ هزار قلم قطعات نیروگاهی به‌ دست متخصصان مشهدی

به گزارش قدس خراسان، سید علی اصغر جلالی موسوی اظهار کرد: متخصصان این نیروگاه با اتکا به دانش و تخصص خود، قطعات مورد نیاز واحدهای بخاری و گازی نیروگاه مشهد را برای حفظ پایداری تولید ساخت و یا بازسازی کرده‌اند که مجموع قطعات ساخت و بازسازی شده در سال ۱۴۰۲ به تعداد ۲۰۰۰ قطعه رسیده است. 

مدیر امور تعمیرات مکانیک گفت: کارکنان اداره تجهیزات کمکی با ساخت و بازسازی قطعات و تجهیزات به‌ کار رفته در واحدهای بخاری اشکودا و الین، گازی BBC و آلستوم و واحد تصفیه آب نیروگاه، شامل ساخت دو عدد کولر روغن، ساخت قارمونی(اکسپنشن) آب خام، ساخت فیکسچر سنگ زنی روتور ژنراتور، ساخت پیچ پوسته توربین، ساخت انواع ساقه های والو، ساخت انواع سیلندر پیستون، ساخت رینگ های رابط آب خام، ساخت قطعات اکچویترها، اصلاح سایز یاتاقان های ژنراتور، اصلاح محل بوش شافت کلاپ، بازسازی حوضچه روغن ژنراتور، بازسازی انواع والو های سیکل، بازسازی والو های فشار قوی، بازسازی کلاپ ها، از نظر عملکرد مقدار باز شدن کلاپ که باعث افزایش راندمان پمپ های آب خام شد، بازسازی دیافراگم های توربین واحد اشکودا یک، ساخت کراس فایر تیوپ واحد آلستوم یک، بازسازی دفکتور، بازسازی سگمنت های ردیف های واحد آلستوم یک، و...نقشی مهم و حیاتی در تعمیرات و بهره‌برداری از واحدهای نیروگاه و حفظ آمادگی تولید داشته‌اند.
 
وی بیان کرد: نیروگاه مشهد با بیش از ۵۹ سال سابقه تولید برق، در طی سال های اخیر با رویکرد ساخت و بازسازی قطعات مختلف در داخل نیروگاه ، سعی در کاهش هزینه بهره برداری و حفظ پایداری تولید نیروگاه داشته است. 

جلالی موسوی تصریح کرد: صنعت نیروگاهی کشور در سال‌های اخیر با تکیه بر تلاش‌های بی‌وقفه متخصصان، کارشناسان و مدیران توانمند خود با وجود تحریم‌ها، هزینه‌های بالای تأمین قطعات و قیمت پایین خرید انرژی از نیروگاه‌ها، روندی پایدار و مستمر در تأمین انرژی الکتریکی و خدمت‌رسانی به مردم و تأمین برق مورد نیاز بخش‌های اقتصادی و تولیدی کشور داشته است و در این زمینه به موفقیت‌های بی‌نظیر و ارزشمندی دست یافته، که یکی از مهمترین آن‌ها بهره‌مندی از دانش متخصصان خود در زمینه ساخت قطعات مورد نیاز نیروگاهی بوده است. 

مدیر امور تعمیرات مکانیک افزود: نیروگاه مشهد با ۷ واحد تولیدی و توان نامی ۳۲۸ مگاوات تامین کننده بخش عمده برق‌مورد نیاز شهر مشهد و زائرین و مجاورین حرم ثامن الائمه حضرت رضا(ع) است.

دیگر خبرها

  • تعطیل شدن پایانه قدیم شرق تهران تا پاییز سال جاری
  • تنگستان از مناطق پیشرو در اجرای طرح نهضت ملی مسکن است
  • کدام مناطق بیشترین سهم از ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی را دارند؟
  • ماجرای اعطای وام به مدیران شهرداری چه بود؟
  • افزایش ظرفیت پروژه‌های نهضت ملی مسکن دزفول
  • ساخت و بازسازی ۲ هزار قلم قطعات نیروگاهی به‌ دست متخصصان مشهدی
  • ساخت ۱۰۴۰ واحد نهضت ملی مسکن در قم توسط بسیج سازندگی
  • پرداخت ۵۰۰ میلیون تومان برای کمک به ساخت مسکن روستایی در کردستان
  • موضوع مسکن کارکنان نیروی انتظامی استان بررسی شده است
  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی