Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، محمدباقر هنربر در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، با اشاره به اینکه به سالگرد زلزله میانه و سراب نزدیک می شویم، اظهار داشت: عمده مشکل در روند بازسازی مناطق زلزله زده نوسان قیمت مصالح ساختمانی است.

وی اظهار امیدواری کرد که براساس قول مساعدی که مسئولان کشوری بنیاد مسکن داده اند و با همکاری کلیه دستگاه ها و مردم این واحدهای مسکونی در سالگرد زلزله به پایان برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: با توجه به اینکه در فصل پاییز و در آستانه زمستان قرار داریم نیاز به اتخاذ تمهیدات پیشگیرانه و آمادگی لازم در برابر مخاطرات طبیعی احتمالی وجود دارد.

هنربر گفت: دستورالعمل های رییس سازمان مدیریت بحران کشور به دستگاه های متولی از جمله آب منطقه ای، اداره کل راهداری، راه و شهرسازی، هلال احمر و سایر دستگاه ها برای اجرای تمهیدات ویژه ابلاغ شده است.

وی افزود: با توجه به تاکیدات وزیر کشور و مدیریت ارشد استان در خصوص افزایش نفوذ بیمه و توسعه بیمه همگانی این موضوع را با جدیت پیگیر هستیم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به ناهماهنگی بین دستگاهی در زمان واژگونی یا تصادف تانکرهای سوخت، گفت: پیش از این در هنگام بروز این حوادث نماینده های شرکت پخش فرآورده های نفتی در صحنه حاضر می شدند و به صورت تخصصی نوع مواد سوختی یا حلال را مشخص می کردند.

وی افزود: شرکت پخش فرآورده های نفتی اعلام کرده که در تشخیص چهار نوع سوخت نفت، بنزین، نفت گاز و نفت کوره می تواند به صورت تخصصی اظهار نظر کند ولی در مواردی که تانکرها حامل  محصولات پتروشیمی و پالایشگاه هستند نمی تواند اظهار نظر کند.

هنربر ادامه داد: برای این منظور ضروری است تیمی متشکل از کارشناسانی از شرکت پخش فراورده های نفتی، پالایش نفت و پتروشیمی و آتش نشانی برای شناسایی تخصصی محموله ها در محل حادثه حضور یابند تا اقدامات بعدی انجام شود.

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری آذربایجان شرقی نیز گفت: در حدود ۳ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی روستایی در استان وجود دارد که از این تعداد ۱۵۰ هزار واحد مسکونی مقاوم سازی شده است.

تقی کرمی افزود: واحدهای مسکونی روستایی که مقاوم سازی شده از طریق بنیاد مسکن و یا بانک های عامل دارای بیمه نامه هستند.

وی ادامه داد: اگر مقرر است به بحث بیمه منازل مسکونی ورود کنیم باید حداقل ۲۰۰ هزار واحد مسکونی بیمه شود.

انتهای پیام/60001

 

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت نفت مدیریت بحران آذربایجان شرقی زلزله وزیر کشور مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی تبریز خبرگزاری فارس فارس تبریز زمستان پتروشیمی راه و شهرسازی روستا راهداری آب منطقه ای هلال احمر میانه سراب بیمه نفت کوره مقاوم سازی بنیاد مسکن تانکر سوخت فرآورده های نفتی مواد سوختی بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۹۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب کامل ۳۸۹ واحد مسکونی و تجاری در آتش‌سوزی شفت

استاندار گیلان در گزارشی به رئیس جمهور از ‌آخرین وضعیت خسارات حریق امام‌زاده ابراهیم (ع) شفت گفت: در حادثه آتش‌سوزی این روستا ۳۸۹ واحد مسکونی و تجاری در قالب ۱۲۰ ساختمان کامل تخریب شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، اسدالله عباسی در گزارش ‌به رئیس جمهور درباره آخرین وضعیت خسارات حریق امام‌زاده ابراهیم (ع) شفت اظهار داشت: ‌طبق ارزیابی‌های اولیه انجام شده توسط بنیاد مسکن استان با همکاری دهیاری روستای امامزاده ابراهیم شفت در حادثه آتش‌سوزی این روستا 389  واحد مسکونی و تجاری در قالب 120 ساختمان کامل تخریب شده و نیاز به  بازسازی دارد و نقشه برداری واحدهای آسیب دیده از حریق امامزاده ابراهیم (ع) از امروز آغاز شده است.

وی با ابراز خرسندی از دستور وزیر کشور در خصوص پرداخت تسهیلات به افراد آسیب دیده در حریق امام زاده ابراهیم (ع) شفت و حمایت دولت از این افراد افزود: یکی از مهمترین مباحث پیگیری موضوع پوشش بیمه ای آنها بود که ارزیابی ها انجام و کار تشکیل پرونده توسط کارشناسان بیمه نیز اتمام یافت تا پرداخت خسارت انجام شود.

استاندار گیلان ادامه داد: در این راستا، 118 واحد پوشش بیمه ای داشتند و تعدادی از خانوارها نیز بیمه نبودند،  لذا ارزیابی‌های نهایی از سوی متولیان بیمه از منطقه حادثه‌دیده امامزاده ابراهیم (ع) شفت انجام شده و به زودی روند پرداخت آغاز می‌شود‌.

وی با بیان اینکه خودروی آتش‌نشانی در امامزاده ابراهیم شفت مستقر بوده است، گفت: با هماهنگی استانداری گیلان در 2.5 سال گذشته همواره با توجه به گردشگرپذیر بودن امام زاده ابراهیم(ع) شفت، یک دستگاه ماشین آتش نشانی در آنجا مستقر بوده است.

وی با اشاره به مشکلات پیش آمده درباره عدم استفاده از خدمات اطفای حریق گفت: برای جبران عدم تکرار چنین حوادثی، مقرر شد در جذب نیرو برای آتش نشانی در روستای امامزاده‌ ابراهیم شفت برای انجام خدمات این بخش، اقدامات لازم صورت گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای طرح نهضت ملی مسکن و توسعه حمل‌ونقل دو وظیفه اصلی راه و شهرسازی است
  • کدام مناطق بیشترین سهم از ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی را دارند؟
  • ماجرای اعطای وام به مدیران شهرداری چه بود؟
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • زاکانی: شهرداری تهران برای مدیرانش خانه سازمانی ندارد/ به جای زمین، وام دادیم
  • ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • تخریب کامل ۳۸۹ واحد مسکونی و تجاری در آتش‌سوزی شفت